Wat te doen na uw congres?

Rotterdam heeft de juiste faciliteiten om uw congres te huisvesten, maar ook na afloop van uw congres heeft deze bruisende en dynamische stad u en uw deelnemers veel te bieden. Een imposante skyline, sportieve en culturele evenementen en natuurlijk de Maas. Rotterdam staat bekend om zijn architectuur en dat merkt u overal als u door de stad wandelt. Maar u kunt in Rotterdam natuurlijk ook heel wat cultuursnuiven en winkelen tot u er bij neer valt. Duikt u liever het museum in? Ook op dit front kunt u uw hart ophalen en ´s avonds genieten van de vele, verschillende restaurants die de stad te bieden heeft. 

Rotterdam Welcome Card

Rotterdam is een stad die u zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Iedere keer als u erop uitgaat, is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en wordt u verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. Daarnaast heeft de stad een groot en gevarieerd aanbod aan attracties, kunst & cultuur, winkels, restaurants en parken. Dat maakt Rotterdam tot een stad die u steeds opnieuw kunt ontdekken.

Van hippe streetfood tot culinaire hoogtepunten

Op korte afstand van Ahoy treft u De Kaap aan. Hier vindt u een groot culinair aanbod. Restaurants, lunchrooms, traiteurs, cateraars en cafés: er is voor ieder wat wils. Maar ook elders in de stad kunt u terecht bij de vele restaurants. Denk bijvoorbeeld aan de Markthal waar u kunt genieten van verrukkelijke sushi tot smaakvolle pizza’s. Kiest u liever voor een sterrenrestaurant? Rotterdam heeft volop mogelijkheden!

Top 5 musea in Rotterdam
1. Museum Boijmans Van Beuningen
2. Kunsthal Rotterdam
3. Maritiem Museum
4. Het Nieuwe Instituut
5. Museum Rotterdam
Dagtochtjes

Wilt u Nederland verder ontdekken? Er zijn vele excursies en dagtochtjes mogelijk vanuit Rotterdam. De molens van Kinderdijk of een dagje Amsterdam bezoeken? Alles is binnen korte tijd te bereiken.