Uitstekende hotels in de nabijheid

Rotterdam heeft een gevarieerd en ruim aanbod aan hotels met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Uw deelnemers hebben de keuze uit meer dan veertig viersterrenhotels en vijf vijfsterrenhotels met in totaal zo’n 7.500 bedden. Vele hotels zijn bij een metrostation gevestigd, waardoor uw deelnemers zich snel en veilig naar Ahoy kunnen begeven.

Ahoy Hotelservice

Het zoeken en boeken van hotelkamers, vooral als het om grote groepen gaat, kan heel veel tijd kosten en tijd is kostbaar. De Ahoy Hotelservice biedt u uitkomst. Een professioneel team regelt voor u de hotelkamers en maakt duidelijke afspraken met de hotels. Zij nemen het werk uit handen, zodat u zich kunt richten op het te organiseren congres.

Nieuw hotel in 2020

In 2020, gelijktijdig met de opening van ons Convention Centre, zal naast Ahoy een nieuw hotel verrijzen. Het hotel zal 250 kamers bevatten en uitermate geschikt om de organisatie van het congres, vips, speakers of deelnemers onder te brengen. Binnenkort wordt bekend welke bekende hotelketen zich naast Ahoy gaat vestigen. Meld u aan voor de nieuwsbrief en u wordt als eerste op de hoogte gebracht.

Facts & figures Rotterdamse hotels
  • 7.500 hotelkamers in 2018 in Rotterdam en de omgeving
  • Jaarlijks 1.265.000 hotelovernachtingen in Rotterdam
  • Jaarlijks 800.000 hotelgasten in Rotterdam
  • 5 vijfsterrenhotels (€ 150,00- € 200,00 per kamer per nacht)
  • 23 viersterrenhotels ( € 99,00- € 150,00 per kamer per nacht)
  • 20 driesterrenhotels ( € 60,00- € 120,00 per kamer per nacht)
  • Kamerprijzen zijn uiteraard onderhandelbaar
Binnen 12 minuten in het centrum van Rotterdam

Rotterdam Ahoy is op loopafstand gelegen van bus- en metrostation Zuidplein. De metro brengt u binnen 12 minuten naar het centrum van Rotterdam waar veel van de hotels zijn gelegen. In verband met het uitstekende metronetwerk zijn de hotels ook veelal op loopafstand gelegen van de metrostations. In Rotterdam (en de rest van Nederland) gebruikt u een OV-chipkaart om van het openbaar vervoer gebruik te maken. Deze OV-chipkaart is op elk station bij een van de vele automaten te koop.

Kiest u liever voor een taxi? Dit is uiteraard een goed en veilig alternatief. De Nederlandse taxi’s staan bekend om hun betrouwbaarheid en transparantie. Vlak voor Ahoy is een taxistandplaats te vinden waar u naar het centrum of uw hotel gebracht kunt worden.