Rotterdam Ahoy: een verrassend veelzijdige accommodatie

Rotterdam Ahoy bouwt al bijna 50 jaar aan dé plek voor grote en kleine, maar altijd one of a kind ervaringen die inspireren, in beweging brengen en verrijken. Met onze mensen en onze accommodatie brengen we letterlijk werelden bij elkaar. Als Rotterdammers staan we stevig in het nu, maar geven we ook op unieke wijze de maat voor de toekomst in de events industry en de congresmarkt. Onvermoeibaar werken we zichtbaar en onzichtbaar aan de creatie van uw mooiste herinneringen. We heten u welkom.

Full-service en one-stop-shopping

Wanneer u kiest voor Ahoy krijgt u een deskundige projectmanager die uw vaste aanspreekpunt wordt. Al uw organisatorische vragen kunt u aan hem of haar stellen. Heeft u specifieke cateringwensen? De Smaakmakers van Ahoy staan voor u klaar. Van Hollandse bitterbal tot een uiterst smakelijk diner, onze ervaren koks tillen catering met smaak, geur, kleur en textuur naar het hoogste plan.

Rotterdam Ahoy Convention Centre 2020

Rotterdam Ahoy breidt uit en in 2020 gaan de deuren van het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC) open. Dit internationale congrescentrum telt 35 zalen, een indrukwekkend auditorium met 4.000 zitplaatsen en prachtige foyers en exporuimtes. Ook kleinere congressen kunnen uitstekend plaatsvinden in ons congrescentrum. Wij hebben vele zalen variërend in groottes met een capaciteit van 50 tot 1.000 personen. Het congrescentrum is geïntegreerd in de bestaande structuur van Ahoy. Hierdoor is het mogelijk om naast uw congres een vakbeurs te organiseren die aansluit bij uw onderwerp. Ahoy beschikt over maar liefst 30.000 m2 beursvloer. Bekijk ons capaciteitsoverzicht.

Wat maakt Rotterdam Ahoy uniek:
  • Flexibele indeling (voor kleine en grote bijeenkomsten)
  • Bijna 50 jaar een begrip in Nederland
  • Zes Beurs- & Evenementenhallen, direct naast Convention Centre
  • Ervaren inhouse-catering, van eenvoudig ontbijt tot luxe galadiners
  • Gelegen op slechts 12 minuten van het centrum


 

De evenementenlocaties op RDM Rotterdam

Naast de opties om een congres te organiseren in Rotterdam Ahoy, is er nu ook de mogelijkheid om via Ahoy congresruimte te huren op RDM Rotterdam. Gelegen in het havengebied biedt deze locatie, die in januari 2016 aan het portfolio van Rotterdam Ahoy is toegevoegd, u een unieke, rauwe en historische setting voor de organisatie van een event, vergadering of congres in Rotterdam. Vraag nu meer informatie bij ons op over het RDM Congrescentrum en de RDM Onderzeebootloods of neem een kijkje op www.rdmevents.nl.